Шефове от Европейския съюз заявиха, че искат да работят със следващия британски

...
Шефове от Европейския съюз заявиха, че искат да работят със следващия британски
Коментари Харесай

ЕС готов да работи с Борис Джонсън за Brexit

Шефове от Европейския съюз обявиха, че искат да работят със идващия английски министър председател Борис Джонсън, с цел да ратифицират съглашението за Brexit, подписано от неговия предходник. " Очакваме с неспокойствие да работим градивно с премиера Борис Джонсън, когато той встъпи в служба, за да улесни утвърждението на съглашението за отдръпване и да бъде реализиран организиран Brexit “, написа в Twitter договарящият от Европейски Съюз Мишел Барние, откакто Джонсън беше доказан като водач на английската консервативна партия и затова иден министър председател.

" Готови сме също по този начин да преработим контрактуваната декларация за ново партньорство в сходство с насоките на EUCO (Европейския съвет), " сподели Барние, имайки поради необвързващия политически проект за бъдещите връзки сред Европейски Съюз и Англия, който английският водач Тереза Мей подписа през ноември.

" Искам да поздравя Борис Джонсън за назначението му за водач на консервативната и юнионистката партия и за идващ министър председател на Обединеното кралство ", сподели от своя страна  президентът на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

" Председателят желае да работи с министър-председателя по допустимо най-хубавия метод и оттатък това, ще се въздържа от мнения, защото новината преди малко излезе “, сподели представителят на Юнкер.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР